Ať už jsme někdy navštívili Francii, skutečně nebo jen prstem na mapě, musíme si přiznat, že Francouzům se jedna věc neodepře. A to jejich smysl pro detail, jejich vytříbené chuťové buňky a především umění Art de Vivre, tedy umění vychutnat si zkrátka vše, co do života patří.
Sladké pečivo je ve Francii velmi rozšířené. Viennoiserie, jak se nazývá, sice pochází z Rakouska, ovšem Francouzi této lahůdce svým uměním nasadili pomyslnou třešničku na dortu. Kvalitní ingredience jsou základem skvělé chutě každého kousku, a právě na to dbá i francouzské pekařství PAUL.
Do nabídky byl nyní přidán například Jablečný tart. Díky zkaramelizovaným pečeným jablkům v křehkém listovém těstě, se vám budou sbíhat sliny.
Za ochutnání stojí i Jablečná mřížka. Křupavé těsto, bohatě plněné sladkými jablky, vás bude nutit dát si ještě další kousek. Pokud chcete vyzkoušet něco jiného, určitě ochutnejte i Meruňkovou Angličanku. Sladké meruňky společně s pudinkem tvoří skvělou kombinaci pro jarní svačinku.
Navštivte nejbližší pekařství PAUL, nebo si objednejte na stránkách www.paul-eshop.cz. Více informací o novinkách a dalších laskominách naleznete na stránkách www.paul-cz.com.