Domů Rodina a vztahy Podzim s tradicí v pekařství PAUL

Podzim s tradicí v pekařství PAUL

16
0

Francouzské pekařství PAUL na podzim přijde s další novinkou. Ovšem s trochu jinou, než jsme zvyklí. V nabídce se totiž nově objeví šťavnatý burger.

Burger se slaninou a kuřetem je to pravé, co vás s ustupujícím létem a s příchodem chladných podzimních dní zahřeje. V lahodné bulce z těsta, které je díky máslu a mléku krásně jemné, jsou ukryty kousky šťavnatého kuřete, opečená slaninka a rajče. Společně s majonézou a sýrem Monterey Jack, který má specifickou a výraznou chuť, vytváří výbornou kombinaci, která dodá burgeru šmrnc.


Navíc si můžete zvolit, zda preferujete svůj burger studený nebo teplý, obě možnosti stojí za to vyzkoušet. Ptáte se, co je na burgeru francouzského? Bulka je z tradičního těsta Charlemagne. Tento název získalo dle zakladatele pekařství, pana Charlemagne Mayota. Letos je tomu totiž přesně 130 let, kdy byla otevřena první pobočka ve francouzském Lille. 

V rámci tohoto výročí je pro vás nachystáno v pekařství PAUL mnoho zajímavých akcí. Aby vám žádné neunikly, sledujte FB profil pekařství – PAUL Czech Republic.