Domů Zprávy Od sušeného masa k sušeným semínkům

Od sušeného masa k sušeným semínkům

297
0
Sdílejte

David Novák a Pavel Doležal nejsou žádní nováčci na trhu se zdravými potravinami. Jistě znáte jejich sušené maso Fine Gusto, které je nabyté bílkovinami s minimálním množstvím soli a s různými příchutěmi. Jejich sušené maso je skvělá svačinka pro sportovce, manažery a prostě pro každého, kdo má rád maso.

Vzhledem k tomu, že pánové mají velké zkušenosti se sušením masa a chtěli nabídnout i něco zdravého pro vegetariány a vegany, vznikla myšlenka na sušení naklíčených semínek. Bylo samozřejmě nutné vytvořit zcela nový provoz, oddělený od výroby sušeného masa. Naklíčená semínka si díky sušení uchovají prakticky veškeré benefity čerstvých klíčků, ale jsou mnohem trvanlivější a lépe použitelnější, máte je doslova hned po ruce.

V nabídce je celá řada semínek od slunečnice, čočku až po vojtěšku a oves. Slunečnice a oves je nabízena v několika příchutích, jako je cibulka, mořská sůl a pro milovníky pikantních chutí i varianta hot s chilli. Semínka můžete jíst jen tak nebo se dají použít např. do salátů, kaší a také mleté, ve formě mouky do těsta při pečení. Těsto je daleko vláčnější, lépe kyne a je samozřejmě také zdravější.

Na závěr můj tip: Ledový salát posypaný drceným sušeným masem a slunečnicí s příchutí cibulka. Dobrou chuť😊Více informací o naklíčených sušených semínkách najdete na www.vegup.me